Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرفسور سید علی ملک حسینی با اشاره به استقرار واحد‌های تخصصی و فوق تخصصی درمانی در شهر جدید صدرا، لزوم تسهیل در تردد ایمن مسیر‌های دسترسی به این شهر جدید را یک امر ضروری دانست.

او که از روند اجرای یکی از راه‌های دسترسی صدرا بازدید می‌کرد، گفت: حدود ۱۵ سال از طرح موضوع احداث جاده قره‌پیری به عنوان یک مسیر دسترسی مناسب بین شیراز و صدرا می‌گذرد؛ این مهم یک مطالبه جدی مردم محسوب می‌شود و امیدواریم هرچه سریعتر کامل و آماده بهره‌برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملک‌حسینی با بیان اینکه امروز جمعیت زیادی روزانه بین شیراز و صدرا رفت و آمد دارند، اجرای مسیر‌های دسترسی مناسب را در کاهش هزینه‌ها و ترافیک بسیار موثر دانست و تاکید کرد که با توجه به ایجاد و گسترش مراکز دانشگاهی و درمانی، لزوم توجه به این امر جدی‌تر شده است.

او با اعلام اینکه در آینده ظرفیت تخت‌های بیمارستان ابن سینا به دو هزار و ۵۰۰ تخت افزایش می‌یابد، گفت: بیمارستان پیوند اعضای ابن سینا یکی از مراکز درمانی استراتژیک کشور است که میزبان تعداد زیادی از بیماران داخلی و خارجی است و با توجه به اینکه باید اعضای اهدایی کمتر از ۳۰ دقیقه از فرودگاه شیراز به بیمارستان برسد، ضرورت دارد مسیر دسترسی به بیمارستان سهل‌الوصول باشد.

مدیرعامل بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا ضمن تشکر از تمام کسانی که برای احداث جاده قره‌پیری در حال تلاش هستند از جمله شرکت عمران شهر صدرا و با اشاره به توانمندی‌های مهندسین کشور گفت: با همت استاندار پرتلاش فارس و استفاده از تمام توان شرکت عمران شهر صدرا، شورای شهر و شهرداری شهر صدرا و شهر شیراز تا عید نوروز بتوان این جاده را افتتاح کرد.

ملک حسینی با بیان اینکه اگر کسی به هردلیلی مانع اجرای هرچه سریع‌تر عملیات عمرانی در طول این جاده شود، خائن به کشور و خون شهداست و باید روز قیامت پاسخگو باشد، گفت: شهرداری شیراز باید به صورت جدی پای کار بیاید و موضوع معارضین راه عمومی مردم را برطرف نماید که اگر تصرف غیرقانونی بوده بازپس گرفته شود و اگر کسانی حق و حقوقی دارند، مطابق قانون حقوق ایشان پرداخت و احداث جاده تکمیل شود.

او همچنین از خیرین نیک اندیش که در عرصه‌های مختلف خوش درخشیده‌اند نیز خواستار آن شد که اگر امکان تهیه ماشین‌آلات جاده‌سازی دارند برای تسریع در عملیات احداث کمک نمایند.

آزادسازی کامل معارضین جاده قره‌پیری انجام شود

عزیزالله روشن، سرپرست و عضو هیئت مدیره شرکت عمران صدرا با بیان اینکه سهل‌الوصول‌ترین محور دسترسی شهر شیراز به شهر صدرا بزرگراه در دست احداث قره‌پیری است، گفت: طول مسیر ۱۰.۵ کیلومتر با عرض ۴۴ مترمربع می‌باشد که خط ویژه اتوبوس نیز در آن پیش‌بینی شده است.

او با اعلام اینکه پروژه احداث جاده قره‌پیری از سال ۱۳۹۹ شروع شده و نزدیک به ۳۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: قبل از اعمال ماده ۹ و تامین دلیل توسط کارشناسان دادگستری جهت تسهیل اراضی، مدتی پروژه تقریباً متوقف شد که امیدواریم با همکاری اداره کل راه و شهرسازی فارس و شهرداری شیراز آزادسازی مسیر به طور کامل انجام شود.

سرپرست شرکت عمران صدرا با بیان اینکه سه تقاطع غیرهمسطح و چهار پل با دهانه ده متر در دو مقطع جهت دوربرگردان‌ها در طول مسیر جاده قره‌پیری در حال احداث است، اظهار امیدواری کرد که شهرداری شیراز نیز به زودی با رفع معارضین، عملیات عمرانی تقاطع محور شهید محلاتی با محور قره پیری را آغاز کند تا بتوان در اسرع وقت از این بزرگراه بهره‌برداری کرد.

هاشم عزیزی، رئیس شورای شهر صدرا نیز در حاشیه این بازدید ضمن تقدیر از تلاش‌های شرکت عمران صدرا برای احداث جاده قره‌پیری که با تمام توان پای کار آمده است، گفت: مردم انتظار دارند پروژه‌ها با سرعت بیشتری پیشرفت کند و از استاندار مردمی فارس خواستاریم تا ارگان‌های مربوطه از جمله شهرداری شیراز را مجبور کنند پای کار بیایند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت عمران صدرا افزایش تخت های بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا احداث جاده قره پیری شهرداری شیراز شرکت عمران شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: غذاهای مفیدی که بدن را در برابر بیماری‌ها قوی می‌کنند

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

منبع :ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228565 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان