Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: عمل جراحی پیشرفته کاشت حلزون شنوایی با کمک پروتزهای جدید، برای دو بیمار ناشنوا در بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز، با موفقیت انجام شد.

دکتر سید بصیر هاشمی دوشنبه 30 دیماه با اشاره به امکانات و تجهیزات جدید بیمارستان پیوند ابوعلی سینا که امکان انجام عمل ‌های جراحی پیشرفته اتولوژی در این مرکز را فراهم کرده است، گفت: پس از بررسی ‌های لازم، عمل کاشت حلزون شنوایی با پروتزهای جدید، برای دو بیمار ناشنوا در بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هاشمی با بیان اینکه استفاده از پروتزهای جدید در اینگونه اعمال جراحی، برای نخستین بار در ایران صورت گرفته است، عنوان کرد: تاکنون بیش از یک ‌هزار و ۷۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در شیراز انجام شده است و تعداد بسیاری از نعمت شنوایی و تکلم برخوردار شده ‌اند.

او ادامه داد: به دنبال این اقدامات و پیشرفت ‌ها، امسال نیز اعمال جراحی فوق تخصصی کاشت ساقه مغز( ABI) و همچنین سمعک کاشتنی استخوانی، برای گروه دیگری از ناشنوایان و برای نخستین بار در شیراز انجام شد.

هاشمی اضافه کرد: کاشت حلزون شنوایی، بیشتر برای کودکانی که به صورت مادرزادی با ناشنوایی مطلق به دنیا می‌ آیند، یا پس از تولد ناشنوا می ‌شوند، کاربرد دارد، همچنین هرچه این عمل جراحی در سنین کمتر انجام شود، نتایج بهتری دارد.

رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس تاکید کرد: با توجه به شیوع بالای ناشنوایی، سیاست‌ های کمیسیون کشوری کاشت حلزون شنوایی، توسعه منطقی مراکز کاشت در سطح کشور و دسترسی بهتر و آسان ‌تر نیازمندان به این خدمت است.

بیمارستان آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای ابوعلی سینا، با همت نیکوکاران عرصه سلامت و پزشکان مطرح استان فارس و کشور، در شهر صدرای شیراز مشغول ارایه خدمت به بیماران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ایسنا ابوعلی سینا حلزون شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت

مرد ۶۷ ساله که در بررسی‌های به عمل آمده و به دلیل تومور وسیع کلیه چپ که چسبندگی زیادی هم به بافت‌های اطراف داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تیم جراحی این بیمار شامل : آیت اللهی (پزشک متخصص اورولوژی)، احراری (پزشک متخصص اورولوژی)، کیانفر (پزشک متخصص بیهوشی) و پرسنل اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی تفت، آقایان سرخی زاده، طباطبایی و صباغچی بود.

هم اکنون حال عمومی بیمار مساعد است.

 منبع: روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی تفت

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟