Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر پیوند کبد ایران و رئیس هیئت امنای مجتمع درمانی ابوعلی سینا از نیک اندیشان عرصه سلامت دعوت کرد تا در ساخت بیمارستان سرطان جنوب، به عنوان اقدامی مهم در توسعه خدمات رسانی به بیماران، سهیم شوند.  

به گزارش ایسنا، سید علی ملک‌ حسینی یکشنبه 14 مهر در جمع خبرنگاران، ضرورت ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب کشور در شیراز را به عنوان یک اقدام مهم را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسوولان و نیک اندیشان بتوان به اهداف عام‌المنفعه بیمارستان رسید و با ساخت آن، باری از دوش بیماران سرطان برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خواستار حمایت نیکوکاران از ساخت و بهره‌برداری این پروژه شد و گفت: اگر بخواهیم زندگی و عمر مفیدی داشته باشیم ،باید در اقدامات خیرخواهانه مشارکت کنیم تا فلسفه وجودی خود را در این کره خاکی کامل کنیم، چرا که یکی از راه های مهم رسیدن به خدا، مشارکت در کار خیر است.

رئیس هیئت امنای مجتمع درمانی ابوعلی سینا ادامه داد: در حال حاضر خیرینی در استان وجود دارند که نه تنها در عرصه درمان سهیم شوند بلکه نیت بلندشان موجب شده تا در مباحث علمی نیر مشارکت کنند.

او خواستار آینده‌نگری مسئوولان شد تا با افزایش وسعت مجتمع درمانی ابوعلی سینا بتوان برای آیندگان نیز گام‌های مهمی برداشت.

ملک حسینی با اشاره به تلاش برای راه‌ اندازی یک دانشگاه بین ‌المللی مرتبط با رشته پزشکی در کنار مجتمع درمانی ابوعلی سینا، هدف از این اقدام را جذب نخبگان و استقرار آنها در این مرکز، در کنار دانشجویان خارجی عنوان کرد و گفت: با این کار، زمینه فعالیت آنها در بیمارستان پیوند اعضا و سرطان جنوب کشور فراهم می شود.

او بیان کرد: از آنجایی که امروزه از بیماری سرطان به عنوان یکی از بیماری‌های شایع یاد می‌شود، ضروری است که درمان و پیشگیری از آن به موقع تشخیص داده شود تا بتوان از پیشروی بیماری در بدن جلوگیری کرد.

پدر پیوند کبد ایران با اشاره به شیوع بیماری سرطان در جامعه، گفت: ضروری است افراد برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام بیماری سرطان به پزشک مراجعه  کنند و از سلامت خود اطمینان یابند.ملک‌حسینی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سرطان خيرين سلامت شيراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از انجام نخستین ام‌.آر.آی توسط دستگاه نسل جدید در مجتمع آموزشی درمانی امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، قباد محمدی امروز _ جمعه هفتم اردیبهشت _به خبرنگاران اظهار کرد: در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه ، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه‌اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی افزود: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم است که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی افزود: امید است با بهره‌برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان عزیز به همراه داشته باشد.

محمدی همچنین خبر داد: با پیگیری‌های بی وقفه مسئولان دانشگاه، یک دستگاه MRI یک و نیم تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام‌آباد غرب راه‌اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام‌آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: با راه اندازی این دو دستگاه، تعداد دستگاه‌های MRI استان جهت ارائه خدمات لازم به بیماران به ۵ دستگاه خواهد رسید.

کد خبر 748051

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود